First ICO 2.0 by ByeleX

This video explains how our Byeshares ICO works:

Technologiebedrijf ByeleX heeft als eerste in Europa een ICO (Initial Coin Offering) geïntroduceerd die investeerders dezelfde rechten en dezelfde wettelijke bescherming biedt als bij een gewone aandelen transactie. Deze ICO 2.0 van ByeleX is uniek omdat investeerders echt aandelen in het bedrijf -en dus fysieke waarde- krijgen voor hun geld. Bovendien voldoet deze aan alle wettelijke en financieel-technische eisen. Deze crypto aandelenuitgifte maakt investeren veel laagdrempeliger en luidt een geheel nieuw tijdperk van bedrijfsfinanciering in.

ByeleX, the Next Innovation Company

ByeleX levert al sinds 1994 innovatieve technologieën en kennis aan organisaties die slimmer willen werken en innoveren. Met wetenschappelijk gevalideerde oplossingen en kennis over de nieuwste technologieën brengt ByeleX business technology development naar een hoger niveau. Echt bewezen kennis op de ontwikkelingen van nu als:

  • – Location awareness, mobile & cloud technology
  • – Artificial Intelligence & Pattern Recognition
  • – Cryptography

Aandelen token

De aandelen van ByeleX (BYESHARES) zijn gesplitst in kleine aandelen op de Ethereum blockchain. Dit zijn zogenaamde equity tokens geworden. Deze tokens kunnen worden aangekocht via bitcoins, ethereum en gewone euro’s. De BYESHARES worden na aankoop geplaatst in je Ethereum wallet. Hiermee kan je binnen twee minuten echt aandeelhouder van ByeleX worden. Zonder tussenkomst. Zo simpel en zo veilig is het. Met BYESHARES hebben aandeelhouders dezelfde rechten als aandeelhouders bij een beursgang. Zij hebben vergader-, stem- en dividendrecht en krijgen zeggenschap in het bedrijf.

Financiering via ICO 2.0 

Met het geld dat ByeleX via de ICO 2.0 ophaalt wil zij de verdere groei van de organisatie financieren, de samenwerking met bedrijven op het gebied van Research & Development verder versterken en nieuwe proposities ontwikkelen.

Herman Vissia, CEO ByeleX: ‘We zijn er trots op dat we als eerste in Europa deze innovatie in beleggingsverkeer mogelijk maken. Door deze manier van beleggen kunnen niet alleen zakelijke investeerders, maar ook particulieren op een laagdrempelige en veilige manier aandeelhouder worden. Daarnaast biedt deze vernieuwende financieringsmethode voor MKB-ondernemers meer mogelijkheden om samenwerkingen aan te gaan en zich te onderscheiden.

Benjamin Niemeijer, advocaat bij La Gro Advocaten: ‘De introductie van de ICO 2.0 is een baanbrekende ontwikkeling. Door fysieke waarde verhandelbaar te maken op de blockchain zal er in de toekomst wereldwijd een compleet andere financiële markt ontstaan, met veel meer mogelijkheden voor bedrijven en beleggers. En dit alles binnen een wettelijk kader.’

Ga voor meer informatie over ByeleX, the Next Innovation Company naar www.byelex.com. Instappen in de ICO 2.0 kan direct via www.byeshares.com. Tot 10 mei krijg je een korting van 15%!